Forumi-ja, samo kateri?

Kar se mene tiče, so vsi forumi prav ok. Zveš veliko, pomagajo ti tisti ki kaj znajo itd itd,..

Ker pa zbiram kovance, sem se prijavil tudi na en slovenski dobro obiskan forum o numizmatiki,… Vendar-take strogosti pa še ne-če samo za eno miljoninko procenta napišeš napačno, je cel hudič-objava v karanteno, opozorilo administratorja, nazadnje pa izklučitev uporabniškega imena,… Nisem mogel verjet-drugi forumi so preprosti, poveš po domače, ravno tako razumno, a tam te pa linčajo,… Pojdite v …… si mislim in se izogibam pisanju, ker kar koli napišem, je že voda v strehi. Tako da samo prebiram ker je pač tam veliko novic o numizmatiki-v tem primeru vsaka jim čast-vendar objavljanje-če se striktno ne držite pravil-adijo. Še heca ne sprejmejo. Ko sem nekaj v angleščini napisal, je bil komentar administratorja: S to aroganco ste zaslužili resen opomin. Ko sem isti prispevek nekje drugje objavil, ni bilo niti sledu o taki strogosti,…OK. Kar se mene tiče naj imajo svoj forum pa neka pravila, in glede na komentarje tam, nisem edini ki mu taka pravila postanejo neprijetna. Nič nimam proti, če me kritizirajo če bi objavljal grde besede itd,… Samo to dobesedno pomeni eno-ljudje grejo raje tja, kjer jih ni strah pisat.

Če bo kdo od administratorjev tega foruma ali uporabnik tega foruma ki me bo zatožil,, to bral, gotovo tvegam še  civilno tožbo.

Poglejte recimo siolov forum,… Vsaka jim čast-ljudje govorijo tam čez siol-oni pa pustijo tam objave vsem dostopne-temu se reče pravi forum-kjer je svoboda izražanja dovoljena.

  • Share/Bookmark

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.